Αν η καραντίνα κατάφερε κάτι, αυτό είναι σίγουρα να αυξήσει το χρόνο που περνάμε χρησιμοποιώντας εφαρμογές, όπως το Instagram και το Pinterest. Σε αυτές τελευταία προστέθηκε και το TikTok, aka το αγαπημένο app των εφήβων, στο οποίο θα δεις αμέτρητα βιντεάκια κάθε είδους.

Viral trends προκύπτουν και από εκεί πλέον και το τελευταίο διάστημα τα βίντεο με ένα συγκεκριμένο κούρεμα έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ο λόγος για.. drum roll.. τις curtain bangs, τις αφέλειες δηλαδή που θυμίζουν κουρτινάκια και αγαπούν όλα τα stylish κορίτσια.

Οι λόγοι να κάνεις κι εσύ curtain αφέλειες είναι πολλοί: είναι πιο μακριές από τις κλασικές και άρα πιο εύκολες στο styling, κολακεύουν σχεδόν κάθε σχήμα προσώπου, ενώ ταιριάζουν σε κάθε υφή μαλλιών, από ολόισια μέχρι σγουρά. Δεν χρειάζονται κούρεμα πάρα πολύ συχνά, ενώ ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν τελικά, «κρύβονται» εύκολα καθώς δεν είναι πολύ κοντές.

Αν τις επιλέξεις, θα ανανεώσεις την εμφάνισή σου, χωρίς να αποχωριστείς μήκος από τα μαλλιά σου και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πολύ stylish!

 

@livpampwhat do u guys think🥺 thank you @jebany for the cut <3 #curtainbangs #foryou #ShowYourAge #IGotTheMusic♬ baby by madison beer slowed – Madison Beer

 

@angelmcneil3dude 💀 #fyp #voiceeffects #curtainbangs♬ original sound – angel mcneil

 

@comolaleslieA glow up ✨ #curtainbangs #hairstyle2020 #70shairstyle #retrohairstyle♬ I Thought – moeed💫

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below