Όταν σκέφτεσαι την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, όσον αφορά στο στιλ και την εμφάνιση, σίγουρα σου έρχεται στο νου το κομψό, «αυστηρό» ντύσιμο. Υπάρχει άλλωστε πρωτόκολλο, το οποίο πρέπει να ακολουθεί η ίδια και σπάνια «σπάει» από τους ανθρώπους σε αυτές τις θέσεις.

Αυτό που σίγουρα δεν θα συνδυάζαμε ποτέ ή περιμέναμε να δούμε στην Jill Biden είναι ένα… scrunchie. Κι όμως, η ίδια μόλις εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο scrunchie, το οποίο συνδύασε με το ροζ παλτό της, και φυσικά το twitter πήρε φωτιά.

 

 

 

 

Να σου θυμίσουμε πως το scrunchie γνώρισε στιγμές δόξας στα 80s και 90s, με τις γυναίκες –κυρίως μικρότερης ηλικίας- να τα τιμούν δεόντως. Στα επόμενα χρόνια ξεχάστηκε, θεωρήθηκε παλιακό και φυσικά, όπως και πολλά άλλα trends εκείνης της εποχής, έχει κάνει δυναμικό comeback.

Η αγορά είναι γεμάτη με scrunchies σε όποιο χρώμα, ύφασμα και μέγεθος μπορείς να φανταστείς και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε outfit. Εκτός του ότι κάνουν κάθε χτένισμα να δείχνει πιο εντυπωσιακό στη στιγμή με μηδενική προσπάθεια, τα scrunchies είναι καλά και για την υγεία της τρίχας, αφού δεν προκαλούν σπάσιμο, όπως τα περισσότερα λαστιχάκια.

Στα θετικά λοιπόν μόλις προστέθηκε και το γεγονός πως είναι approved από την Jill Biden!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below