Είτε τη λατρεύετε είτε (λατρεύετε να) τη μισείτε, το μόνο σίγουρο είναι πως η Emily Cooper κατάφερε να μας κάνει να θέλουμε να μετακομίσουμε στο Παρίσι. Η σειρά του Netflix, Emily in Paris, που έγινε επιτυχία μέσα σε λίγες ημέρες από την πρεμιέρα της ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας με την τρίτη σεζόν.

Η πρωταγωνίστρια με τα υπέροχα φρύδια και μακριά καστανά μαλλιά, Lily Collins, αποτελεί σίγουρα τεράστιο μέρος της επιτυχίας, μαζί με τα εντυπωσιακά outfits, τα εμβληματικά αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός και την πλοκή της σειράς. Μέσα στις δύο σεζόν που έχουν ήδη προβληθεί, έχουμε παρακολουθήσει την Emily να αλλάζει αρκετά μέσα από τις εμπειρίες της νέας της ζωής στο Παρίσι, με την εξέλιξή της να αποτυπώνεται και στα μαλλιά της.

Στην τρίτη σεζόν, η Emily κόβει μόνη της αφέλειες και το ίδιο look έχει πλέον η Lily Collins, η οποία τελευταία κάνει την μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη.

Αυτή τη φορά μας έδωσε έμπνευση να δοκιμάσουμε ξανά το κλασικό top knot, το χτένισμα δηλαδή που θέλει τον κότσο να μοιάζει με ένα κόμπο στην κορυφή του κεφαλιού.

Getty Images

Αν και ήταν σούπερ δημοφιλές πριν από περίπου μία δεκαετία, πλέον δεν το επιλέγουμε συχνά. Η Lily το έκανε ξανά επίκαιρο, θυμίζοντάς μας πόσο βολικό είναι, πόσο εύκολα μπορεί να γίνει και πως πραγματικά σώζει εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά μας δεν συνεργάζονται.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below