Όλες βρεθήκαμε να αναρωτιόμαστε εν μέσω της καραντίνας τι έχει νόημα πια. Πόσες μάσκες προσώπου, πόσα λάδια μαλλιών, πόσες βόλτες με τον κωδικό 6 να αντέξει ένας άνθρωπος. Απηύδησες, απηυδήσαμε και εμείς και καταλήξαμε στην 2η, 3η, 4η καραντίνα να είμαστε όλη μέρα με τις πιτζάμες μας, ένα κότσο στην κορυφή του κεφαλιού, βλέποντας netflix αυτοκόλλητες με τον καναπέ.

Όμως η εποχή της απελευθέρωσης κατέφτασε και εμείς είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να ασχοληθούμε και πάλι με την εξωτερική μας εμφάνιση. Σε πρώτη θέση αξίζουν να μπουν τα μαλλιά μας που ύστερα από όλη αυτή την ταλαιπωρία αδημονούν για μία ανανέωση. Ρίχνοντας μία ματιά στις επιλογές των hairstylists των celebrities του hollywood είδαμε να πρωταγωνιστεί το φυσικό και το ατημέλητο σε μία πιο κομψή εκδοχή του, πολλές παραλλαγές του κλασικού και αγαπημένου χτενίσματος, aka τις μπούκλες, και εννοείται ότι υπήρξε και μία έξτρα δόση glam και ρέτρο διάστασης που είχε λείψει σε όλες μας.

60s

Η επιστροφή της θρυλικής δεκαετίας των 60s που άφησε ιστορία είναι γεγονός και τα χτενίσματα που όλες λατρέψαμε σε icons της εποχής όπως η Brigitte Bardot είναι εδώ για να τα δοκιμάσεις και εσύ. Το half up-do που άφησε ιστορία είναι και πάλι εδώ, αυτή την φορά με την χρήση λιγότερης λακ και περισσότερης διασκέδασης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak)


Φυσικά χρώματα

Αν κάτι μάθαμε από την καραντίνα και την αναγκαστική αποχή από τα κομμωτήρια είναι ότι το φυσικό χρώμα στα μαλλιά ίσως είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να τους κάνουμε εξασφαλίζοντας λάμψη, ζωντάνια και απαλό άγγιγμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak)


Φυσικές μπούκλες

Στο πλαίσιο όλης αυτής της επιστροφής στην φύση και στην απλότητα είδαμε να μπαίνουν στο προσκήνιο οι φυσικές μπούκλες και η περιποίησή τους, ώστε να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην καλύτερη φόρμα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAHH SPENCE (@kahhspence)


Μακριές αφέλειες

Ναι, ναι! Από αυτές που χαϊδεύουν τις βλεφαρίδες σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι ο main character της ιστορίας σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)


Ατημέλητα updos

Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά το ατημέλητο hair-look που όλες αγαπήσαμε να μισούμε μπορεί να συνδυαστεί με ένα φρέσκο καλοκαιρινό μακιγιάζ και να αποκτήσει νέα διάσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry Sims (@larryjarahsims)