Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, σημερινό beauty topic είναι το γνωστό…#iwokeuplikethis! Και το ακόμη πιο ωραίο είναι ότι θα ισχύει και θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς με αυτά τα overnight tips θα ξυπνήσεις πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ!
#Για το πρόσωπο
Υπάρχουν αμέτρητες μάσκες στην αγορά οι οποίες είναι φτιαγμένες ώστε να δρουν στο πρόσωπό σου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας! Έτσι λοιπόν, το επόμενο πρωί θα ξυπνήσεις με την πιο λαμπερή και ζωντανή επιδερμίδα! Τέτοιες μάσκες υπάρχουν για την εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης που πιθανόν έχει το πρόσωπο σου όπως καθαρισμός, ενυδάτωση ή για συγκεκριμένες περιοχές όπως αυτή των ματιών ή των χειλιών.

Ελαιώδης μάσκα νυκτός, Advanced Night Repair Recovery Mask In Oil, Estée Lauder

#Για τα πόδια
Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα από την ενυδατική κρέμα σώματος στα πέλματα των ποδιών, φόρεσε ένα ζευγάρι κάλτσες, το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας από το δέρμα, κοιμήσου και το επομένο πρωί τα πέλματα σου θα είναι super απαλά και ενυδατωμένα!

Mάσκα περιποίησης για τα πόδια, PoshPeel Pedicure, Partchology (Sephora)


#Για τα νύχια, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια
Τοποθέτησε μία μικρή ποσότητα από ελαιόλαδο (ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό έλαιο προτιμάς) στην περιοχή γύρω από τα νύχια σου και το επόμενο πρωί θα εντυπωσιαστείς με τόσο ενυδατωμένη θα είναι! Όσον αφορά τις βλεφαρίδες με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα βουτηγμένο σε καστορέλαιο πέρασε το στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου και με τον καιρό θα δεις εξαιρετική ενδυνάμωση καθώς και θα μακρύνουν πιο γρήγορα!

#Για τα μαλλιά
Εννοείται ότι δε θα ξεχνούσαμε τα μαλλιά. Διάλεξε την αγαπημένη μάσκα μαλλιών σου ανάλογα με τις ανάγκες τους και άπλωσε τη στις άκρες τους σε ελαφρώς βρεγμένες άκρες. Έπειτα, κοιμήσου και το πρωί ακολούθησε την κανονική ρουτίνα λουσίματός σου. Η μάσκα θα έχει απορροφηθεί πλήρως από την τρίχα και θα έχει δράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είναι τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και υγιή.

Μάσκα 3 σε 1 για βαμμένα μαλλιά, Color Vibrancy Goji Hair Food, Fructis, Garnier

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below