Διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης, μητέρα. Η καθημερινότητα της Charlize Theron είναι σίγουρα γεμάτη με υποχρεώσεις, αλλά η ίδια φροντίζει να βρίσκει κάποιες μικρές στιγμές απόλαυσης για τον εαυτό της μόνο. «C’est ça que J’adore!», εξηγεί η ίδια και μία από αυτές τις στιγμές απόλαυσης είναι όταν φοράει το αγαπημένο της άρωμα J’adore Parfum d’eau του οίκου Dior.

Οι λόγοι που κάνουν το νέο αυτό άρωμα ξεχωριστό είναι πολλοί. Αρχικά, είναι το “αδερφάκι” ενός από τα πιο διάσημα αρώματα των τελευταίων δεκαετιών. Το J’adore παραμένει μέχρι σήμερα στην κορυφή των πωλήσεων, με αμέτρητες γυναίκες να το επιλέγουν για το signature άρωμά τους. Ακόμα κι όσοι δεν το φορούν, όμως, γνωρίζουν το χαρακτηριστικό του μπουκάλι και αυτό το γεγονός από μόνο του το κάνει iconic.

Σήμερα, 23 χρόνια μετά το λανσάρισμα του J’adore, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε το J’adore Parfum d’eau. Ο αρωματοποιός François Demachy κατάφερε όχι μόνο να δημιουργήσει ένα υπέροχο άρωμα, αλλά να επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της αρωματοποιίας. 

Το πρωτοποριακό J’adore Parfum d’eau δεν έχει οινόπνευμα στη βάση του, αλλά νερό. Ο ίδιος ονειρευόταν για καιρό να ανανεώσει την πεμπτουσία ενός αρώματος, δημιουργώντας νέες συναρπαστικές δυνατότητες και ο οίκος Dior τόλμησε να οραματιστεί ένα άρωμα με βάση το νερό. Μαζί τα κατάφεραν. Πώς;

Η νέα σύνθεση, που δημιουργείται μέσω μιας τεχνικής νανο-γαλακτωματοποίησης σε υψηλή πίεση, αποτελείται κυρίως από νερό και αναμιγνύεται με πολύ υψηλή συγκέντρωση ελαίων. Εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά και χωρίς χημικούς διαλύτες, το J’adore Parfum d’eau αποτελεί συνώνυμο της «επανάστασης», χάρη σε μια καινοτομία του Dior, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Εφαρμόζεται σαν αρωματικό σύννεφο και εκπλήσσει με την ντελικάτη, γαλακτώδη απαλότητα ενός απολαυστικού κουκουλιού που μοιάζει να αιωρείται στον αέρα. Άμεσα, η υφή εμποτίζει το δέρμα με απαλές λουλουδάτες νότες μακράς διάρκειας. Σε αυτήν τη φυσική συνάντηση, το δέρμα μοιάζει να «αναγνωρίζει» το νερό στο πλαίσιο μιας τέλειας αλχημείας, μιας άμεσης «συμβίωσης». Αυτή η άνευ προηγουμένου, οικεία επαφή του αρωματικού νερού με το δέρμα αναπαράγει πιστά την υπογραφή του J’adore, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλη διάρκεια.

Χάρη στο νερό, το κλασικό τρίπτυχο κορυφής-καρδιάς-βάσης καταργείται, παραχωρώντας τη θέση του σε μια σύνθεση που δε «διαχέει», ούτε προβάλλει τις κλασικές πτητικές νότες κορυφής. Αντίθετα, αιφνιδιάζει άμεσα με δροσερές λουλουδάτες νότες που αφομοιώνονται πλήρως από το δέρμα, παραμένοντας πιστές και έχοντας μακρά διάρκεια.

Η Charlize Theron, η γυναίκα που όλοι έχουμε συνδυάσει με το άρωμα J’adore, δεν θα μπορούσε να μην αναλάβει ξανά το ρόλο της μούσας του οίκου. Φωτογραφημένη από τον Jean-Baptiste Mondino, είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ στην καμπάνια του νέου αρώματος.

«Η γυναίκα J’adore έχει πείσμα να λέει απλώς δεν με νοιάζει τι συμβαίνει, εγώ θα τα καταφέρω και θα το κάνω ξανά και ξανά και ξανά και θα σε κουράσω μέχρι να μην μπορείς να πεις άλλο όχι… Είναι απίθανο να είσαι γυναίκα, ειδικά σήμερα. C’est ça que J’adore!», δηλώνει η ίδια.

Εσείς είστε μία γυναίκα J’adore;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below