Τη βλέπεις σε μουσικά shows και στην τηλεόραση, γράφει και ερμηνεύει τα δικά στης τραγούδια και τελευταία έχει διευρύνει τις δραστηριότητες και στη συγγραφή βιβλίων. Η Kelly Rowland είναι ταλαντούχα και ό,τι αναλαμβάνει στέφεται με επιτυχία. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει υπέροχο δέρμα, μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε όλα τα μυστικά που εφαρμόζει στην ρουτίνα της περιποίησης της.

Ευτυχώς για εμάς, η ίδια μίλησε στο Byrdie και αποκάλυψε τα δύο βασικότερα beauty tips που εφαρμόζει καθημερινά και την έχουν βοηθήσει στο να έχει μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Rowland (@kellyrowland)

Ποιο είναι το ένα προϊόν που δεν μπορεί να αποχωριστεί; “Η ενυδατική κρέμα. Χρειάζομαι ενυδατική κρέμα οπωσδήποτε. Μόλις έκλεισα τα 40 και όλα όσα έλεγαν ήταν αλήθεια. Οπότε θέλω να είμαι σίγουρη πως το δέρμα μου είναι βαθιά ενυδατωμένο. Ενυδατώνω συνέχεια την περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια μου και γύρω από το στόμα. Προσπαθώ να διατηρήσω αυτά τα σημεία όσο νεότερα γίνεται. Μου αρέσουν πολλές διαφορετικές κρέμες και η επιλογή μου εξαρτάται από τη σεζόν και τις ανάγκες της επιδερμίδας, έτσι αλλάζω συχνά τα προϊόντα που χρησιμοποιώ”. Το επόμενο tip που έχει να σου δώσει είναι το εξής: Νερό. Ξέρω ότι ακούγεται γελοίο, αλλά το νερό κάνει τη διαφορά. Βλέπω πόσο διαφορετικά κάθεται το μακιγιάζ στο δέρμα μου όταν πίνω πολύ νερό”.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να ακούγονται.. αυτονόητα, τα δύο αυτά βήματα όμως είναι το Α και το Ω για ένα υγιές δέρμα που ακτινοβολεί. Εσύ τα εφαρμόζεις καθημερινά;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below