Τον προηγούμενο μήνα η Alicia Keys μας εξέπληξε ευχάριστα, όταν μάθαμε πως αποφάσισε να συνεργαστεί με τη γνωστή και οικονομική εταιρεία ομορφιάς “ E.L.F.” για να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών, με προϊόντα τα οποία έχουν να κάνουν με την καλή υγεία του δέρματος και στη δημιουργία τους θα συμβάλλουν και δερματολόγοι. Κι ενώ οι πληροφορίες δεν ήταν αρκετές, τώρα η σταρ αποκάλυψε το όνομα που χάρισε στο νέο της εγχείρημα.

Το όνομα λοιπόν της συλλογής είναι “Keys Soulcare” και στόχος των προϊόντων δεν είναι απλά να προσφέρει περιποίηση στο σώμα και το δέρμα, αλλά και ανανέωση της διάθεσης προκαλώντας στην ψυχή υπέροχα συναισθήματα, ενώ θέλει να ενθαρρύνει όσους την επιλέξουν να δουν την ομορφιά τους από όλες τις πλευρές, σε μια ολιστική προσέγγιση της εικόνας που έχουν για τον εαυτό τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Ανυπομονούσα να μοιραστώ μαζί σας κάτι τόσο ιδιαίτερο. Κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στον εαυτό μας, στη λάμψη μας, στην αυτοπεποίθηση μας και στους διπλανούς μας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram η Alicia Keys. «Τα κλειδιά ανοίγουν πόρτες. Ας ανοίξουμε αυτή την όμορφη πόρτα και ας την διαβούμε μαζί» συμπλήρωσε.

Στις 29 Σεπτεμβρίου  αναμένεται να βρίσκεται στον «αέρα» το keyssoulcare.com, το site του brand, το οποίο δεν θα είναι μια κοινή ψηφιακή πλατφόρμα, καθώς εκτός από τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων, θα προβάλλονται τόποι ολιστικής φροντίδας, αλλά και συνεντεύξεις και νέα από το χώρο της ευζωίας.

View this post on Instagram

Our journey is just beginning 🌞 #KeysSoulcare

A post shared by Keys Soulcare (@keyssoulcare) on

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below