Ζουμερά, με όγκο και ακαταμάχητη έλξη. Αυτά είναι τα χείλη που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να αποκτήσει. Για να τα κάνουμε πιο έντονα και σαγηνευτικά, όταν δεν επιθυμούμε να στραφούμε σε κάποια επεμβατική μέθοδο, χρησιμοποιούμε την τέχνη του μακιγιάζ και προϊόντα όπως το κραγιόν, το gloss και το balm, που ανάλογα με το χρώμα και την υφή τους, μπορούν να μεταμορφώσουν το φυσικό τους σχήμα, δημιουργώντας ένα juicy εφέ. Όμως, κάποιοι makeup secrets εφαρμόζουν ένα τρικ πριν απλώσουν στα χείλη αυτά τα προϊόντα και πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν το μολύβι ματιών για να τους δώσουν όγκο.

Ασφαλώς, δεν αναφέρομαι σε οποιοδήποτε μολύβι ματιών, αλλά σε αυτό που έχει λευκό χρώμα. Σύμφωνα με τους makeup artists το προϊόν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί ακριβώς πάνω στο περίγραμμα του άνω χείλους και στη συνέχεια να απλωθεί λίγη ποσότητα από το κραγιόν ή το lip balm με χρώμα ως συνήθως. Δώσε έμφαση με το μολύβι στο cupid’s bow.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Με τον τρόπο αυτό, το λευκό μολύβι διογκώνει τη φυσική γραμμή των χειλιών, χωρίς όμως να την τονίζει, όπως θα έκανε ένα μολύβι με nude χρώμα, το οποίο θα χρειαζόταν και να το «σβήσεις» ώστε να μην είναι εμφανής η διαφορά. Ουσιαστικά με το τρικ αυτό τα χείλη γίνονται 3D.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below