Μπορεί η Margot Robbie να είναι η number one εκπρόσωπος του hair color “faded roots”, που θέλει το φυσικό χρώμα στις ρίζες των μαλλιών να συνδυάζεται αρμονικά με μια άλλη απόχρωση στο υπόλοιπο μήκος τους, δημιουργώντας την απόλυτη και πιο cool τάση για χρώμα στα μαλλιά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς κι εσύ να πετύχεις τόσο εύκολα. Αυτό το εντυπωσιακό χρώμα δεν είναι απλά και μόνο αποτέλεσμα αύξησης του μήκους των μαλλιών.

Το συγκεκριμένο hair color απαιτεί ειδική τεχνική από επαγγελματία, επομένως δεν θα ήταν σωστό να πιστέψεις ότι κατάφερες να το αποκτήσεις χάρη στην καραντίνα.  Το χρώμα στις ρίζες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους όλο αυτό το διάστημα, θα πρέπει κάποια στιγμή να ανανεωθεί. Μέχρι το ραντεβού στο κομμωτήριο, μπορείς να “παίξεις” με ένα χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις stylish και να μην νιώσεις ποτέ ξανά άβολα για την κατάσταση των μαλλιών σου, αφού θα κρύψει τις ατέλειες, δηλαδή το φυσικό χρώμα στις ρίζες.

Το τρικ είναι πανεύκολο και έρχεται από τα 90s και τα 80s, όταν οι γυναίκες φορούσαν στα μαλλιά τους πανέμορφα μαντήλια. Το αξεσουάρ αυτό έγινε ο καλύτερος σύμμαχος των beauty influencers στην καραντίνα και οι φωτογραφίες τους στο Instagram αποτελούν τη μεγαλύτερη έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου.