Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με την αιώνια γοητεία, τη φυσική ομορφιά, το ιταλικό ταπεραμέντο και τη φινέτσα. Η Monica Bellucci, στα 55 της χρόνια, δε σταματά να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που κάνει. Είναι το απόλυτο θηλυκό και αποδεικνύει ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός της, αφού δεν προσπαθεί ποτέ με υπερβολικές μεθόδους να τον γυρίσει πίσω ή να δείξει πιο νέα. Αντιθέτως, ανακαλύπτει μικρά μυστικά μέσα από τα οποία μπορεί να το πετύχει.

Η σταρ βρέθηκε λοιπόν αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, όπου παρακολούθησε τη νέα couture συλλογή Spring 2020 του σχεδιαστή Alexandre Vauthier. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα φλας έπεσαν επάνω της. Εκείνο που τράβηξε την προσοχή ήταν το twist στο κοντό της κούρεμα. Η Monica Bellucci μας σύστησε μια νέα, personalized εκδοχή του shag κουρέματος. Στο πιο κοντό του, το συγκεκριμένο κούρεμα έχει ως κυρίαρχο στοιχείο του τα έντονα layers που «καδράρουν» το πρόσωπο και τονίζουν τα μάτια της, ενώ χαρακτηριστική είναι και η μακριά φράντζα. Cool, δυναμικό, ταυτόχρονα σέξι και θηλυκό, μα όπως πάντα, κομψό.

Getty Images

Η Monica Bellucci δεν αποτελεί όμως τη μοναδική celebrity που υιοθετεί ένα διαφορετικό στιλ στα μαλλιά για το 2020. Πριν από λίγο καιρό, αλλαγή έκαναν τόσο η Miley Cyrus, όσο και η Bella Hadid.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below