Η τριχόπτωση είναι μια πραγματική αγωνία τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Όμως, η σειρά Phytonovathrix της Phyto – η πιο εξειδικευμένη αγωγή από τα Εργαστήρια PHYTOSOLBA- δημιουργήθηκε με 99% φυσικά και φυτικά συστατικά  και απαντά σε αυτό το πρόβλημα, καθώς επιβραδύνει την τριχόπτωση, ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας, ενισχύει την ποιότητα και την ομορφιά όλων των μαλλιών!

Εξειδικευμένη στη φροντίδα των μαλλιών με τη δύναμη των φυτών, η PHYTO ανέπτυξε μια ειδική σύνθεση που αντλεί την εξαιρετική αποτελεσματικότητά της από φυτικά εκχυλίσματα που λαμβάνονται με πράσινες μεθόδους, οι οποίες σέβονται το περιβάλλον και την υγεία.

 

Οι ειδικοί των Εργαστηρίων PHYTOSOLBA ταυτοποίησαν μια πρωτεΐνη, που ονομάζεται Wnt, η οποία παίζει βασικό ρόλο στην πυροδότηση της μετάβασης από την τελογενή στην αναγενή φάση. Αποτελεί τον 16ο στόχο του PHYTONOVATHRIX, τον παράγοντα ο οποίος καθυστερεί την τριχόπτωση και βοηθά την ανάπτυξη της τρίχας.

Η σειρά Phytonovathrix περιλαμβάνει:

Την Ολική Αγωγή κατά της τριχόπτωσης με αμπούλες. Με το NOVATHRIX, η PHYTO στοχεύει τους 16 παράγοντες οι οποίοι επιβραδύνουν την τριχόπτωση και επανενεργοποιούν την ανάπτυξη της τρίχας. Νέα, εμφανώς πιο πυκνά μαλλιά, πιο όμορφα και δυνατά.  Περιέχει εκχύλισμα σπόρων σέλερι που χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει την Wnt – +49% της παραγωγής- ένας γνήσιος διακόπτης για την ενίσχυση της φάσης ανάπτυξης της τρίχας. Ακόμη, περιέχει εκχύλισμα τουλίπας που ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών και προλαμβάνει την τριχόπτωση, αλλά και φυτικά βλαστοκύτταρα Globularia cordifolia που προστατεύουν τα βλαστοκύτταρα και ενισχύουν την κυτταρική ενέργεια, καθώς και

εκχύλισμα Σκουτελλάριας της Βαϊκάλης επεκτείνει το προσδόκιμο ζωής των κυττάρων.

Tip χρήσης: Κάνετε απαλό μασάζ με ανοδικές κινήσεις. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Το Δυναμωτικό Τονωτικό Σαμπουάν, που είναι ο ιδανικός συνδυασμός με την αγωγή PHYTONOVATRIX. Το συγκεκριμένο σαμπουάν προετοιμάζει το τριχωτό για την αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση. Είναι εμπλουτισμένο με φυτικά ενεργά συστατικά, όπως εκχυλίσματα Guarana και ροδοφυκών, τονώνει το τριχωτό, ενισχύει και προστατεύει την τρίχα για άμεση αίσθηση βελτιστοποίηση της τρίχας.

Tip χρήσης: Εφαρμόζετε σε νωπά μαλλιά. Κάνετε απαλό μασάζ. Αφήνετε για 2 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάζετε.

Σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές και κλινικές μελέτες, τα αποτελέσματα της θεραπείας γίνονται ορατά σε τρεις μήνες. 5.400 περισσότερες τρίχες εμφανίζονται μετά την επανενεργοποίηση της ανάπτυξης της τρίχας, ως αποτέλεσμα εφαρμογής της θεραπείας τρεις φορές την εβδομάδα. Τα μαλλιά είναι εμφανώς πιο πυκνά, πιο όμορφα και δυνατά.

Τα προϊόντα PHYTO είναι διαθέσιμα σε Φαρμακεία, καθώς και στο www.phytoparis.gr