Στο θέατρο βρέθηκαν ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» που ανεβαίνει στο θέατρο Γκλόρια με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα, ενώ προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και να «απασχολούν» μόνο με τα επαγγελματικά τους βήματα. Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει πει για τη ζωή με δύο παιδιά: «Είναι αρκετά δυσκολότερη απ’ όσο φανταζόμουν, αλλά και πολύ πιο πλήρης. Μερικές φορές νομίζεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, αλλά κάπως γίνεται και η ύπαρξη αυτών των παιδιών είναι σαν δώρο, οπότε σε κάνει να τα ξεχνάς τα 40 κύματα που έχεις περάσει». Από την πλευρά του ο Χρήστος Λούλης έχει παραδεχτεί πως έχει αδυναμία στην κόρη του, ενώ με τον γιο του θα ήθελε να εξερευνήσει τον κόσμο.

Για την βόλτα τους στο θέατρο ήταν και οι δύο πολύ κομψοί, με την Έμιλυ Κολιανδρή να συνδυάζει ένα παντελόνι σε υφή δέρματος με ένα πουκάμισο σε πράσινη απόχρωση και ένα δερμάτινo jacket. Κράτησε μία τσάντα στο ίδιο χρώμα με το πουκάμισο, ενώ έκανε την ανατροπή φορώντας ένα ζευγάρι σουέντ, μπορντώ γόβες με ένα ιδιαίτερο καλσόν από μέσα.  Ο Χρήστος Λούλης φόρεσε ένα λαδί παντελόνι με μαύρο πουκάμισο και μαύρο παλτό.

Το ζευγάρι έμοιαζε ήρεμο και ευτυχισμένο σε μία από τις σπάνιες, δημόσιες εμφανίσεις του. Δείτε τους παρακάτω:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below