Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν ακολούθησαν το συνηθισμένο πρωτόκολλό τους για τα φετινά γενέθλια του μικρού του γιου, πρίγκιπα Louis.

Ο πρίγκιπας έγινε 6 ετών στις 23 Απριλίου και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας μοιράστηκε ένα νέο πορτρέτο του μικρότερου γιου τους ανήμερα των γενεθλίων του.

Παραδοσιακά δημοσίευε πορτρέτα γενεθλίων την παραμονή της εορτής τα προηγούμενα χρόνια για τα τρία παιδιά του, George, Charlotte και Louis.

Είναι κατανοητό ότι η καθυστέρηση σχετίζεται με την επιθυμία για ιδιωτικότητα, αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε στις 22 Μαρτίου ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο και εξήγησε πως σε αυτή τη φάση, η οικογένειά τους χρειάζεται ιδιοτικότητα.

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε πως, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», είπε η πριγκίπισσα Kate στο βίντεο που γυρίστηκε στον κήπο του Ουίνδσορ.

Συνέχισε τονίζοντας πως χρειάστηκαν χρόνο για να εξηγήσουν τα πάντα στα παιδιά τους με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και να τους διαβεβαιώσουν ότι θα είναι καλά.

Το πορτραίτο του μικρού πρίγκιπα τράβηξε η ίδια η Kate στο Ουίνσδορ πριν από λίγες ημέρες, σημειώνουν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που δεν περίμεναν να δημοσιευθεί κάτι, λόγω της κατάστασης.

Ωστόσο, όπως έγραψαν και στη λεζάντα της φωτογραφίας του πρίγκιπα Louis, οι γονείς του, ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τις ευχές του.

Η φωτογραφία του πρίγκιπα Louis για τα γενέθλιά του ήταν η πρώτη επίσημη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια μετά τη διαμάχη που προκλήθηκε γύρω από μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Kate με τα τρία παιδιά της, η οποία κυκλοφόρησε για τη Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα.

Αφού η φωτογραφία, η οποία ήταν το πρώτο επίσημο πορτρέτο με την πριγκίπισσα της Ουαλίας εν μέσω της ανάρρωσης μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο, αποσύρθηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία λόγω υποψιών για επεξεργασία και παραποίηση, η Kate Middleton ανέφερε σε δήλωσή της: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@princeandprincessofwales

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below