Σε μια νέα της συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια αποκάλυψε την δύσκολη εμπειρία του να γίνει μητέρα και μίλησε για τις αποβολές της πριν αποκτήσει την κόρη της Blue Ivy. Ήταν η πρώτη φορά που η Bey ανοίχτηκε για ένα τέτοιο προσωπικό της θέμα.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την εμπειρία του να γίνει μητέρα μεταβατική λέγοντας πως ” Το να αποβάλλω με έμαθε πρώτα να γίνω μητέρα του εαυτού μου και μετά μητέρα κάποιου άλλου.” Επίσης τόνισε πως η οδυνηρή εμπειρία των αποβολών την δίδαξε πολύτιμα πράγματα για τον εαυτό της ενώ για να επανέλθει έκανε περίπου έναν χρόνο.

Στη συνέχεια απέκτησε την κόρη της Blue Ivy και έτσι άλλαξε η ζωή της: ” Μετά ήρθε στον κόσμο η Βlue, και η αναζήτηση για ένα σκοπό έγινε βαθύτερη. Πέθανα και ξαναγεννήθηκα στη σχέση μου αλλά βγήκα δυνατότερη από αυτό. Είναι δύσκολο πλέον να γίνω πάλι αυτή που ήμουν πριν: το να είμαι νούμερο ένα δεν αποτελεί προτεραιότητά μου. Η πραγματική μου νίκη είναι να κάνω τέχνη και να αφήσω μια παρακαταθήκη πίσω μου. Αυτό με γεμίζει.