Η βραβευμένη με Οscar Anne Hathaway ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα την αποκαλούμε με λανθασμένο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή, The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, είπε on camera «Να με αποκαλείτε Annie. Όλοι, να με αποκαλείτε Annie παρακαλώ», προτού εξηγήσει το λάθος που συνέβη πριν από πολλά χρόνια και στο οποίο οφείλεται το «Anne».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Όταν ήμουν 14ων ετών, έκανα ένα διαφημιστικό και έπρεπε να βγάλω την κάρτα SAG μου. Με ρώτησαν ποιο είναι το όνομά μου και τότε το Anne έμοιαζε η σωστή επιλογή, αλλά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι για το υπόλοιπο της ζωής μου, όλοι θα με αποκαλούσαν Anne. Ο μόνος άνθρωπος που με λέει Anne είναι η μητέρα μου και το κάνει μόνο όταν είναι θυμωμένη μαζί μου, του τύπου πολύ θυμωμένη. Κάθε φορά που βγαίνω δημόσια και κάποιος λέει το όνομά μου, έχω την αίσθηση ότι θα μου φωνάξει. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν αισθάνεται άνετα να με λέει Anne. Δεν ταιριάζει, είμαι Annie. Ο κόσμος με αποκαλεί “κυρία Hathaway”, “Hath”, οπότε μη διστάζετε να με αποκαλείτε τα πάντα εκτός από Anne», επεσήμανε η ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below