Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα επώνυμα κορίτσια που πάντα κοιτάζουμε όταν θέλουμε να κατανοήσουμε τις τάσεις στα μαγιό κάθε καλοκαίρι: την Emily Ratajkowski που είναι φανατική κολυμβήτρια και έχει δημιουργήσει τη δική της γραμμή, την Kylie Jenner που έχει μια εκπληκτική συλλογή από μπικίνι και η Δούκισσα Νομικού είναι το όνομα στο οποίο απευθυνόμαστε από την εγχώρια showbiz. Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Δούκισσα έχει ήδη έτοιμη τη βαλίτσα διακοπών της για το 2020 χάρη στην πρόσφατη εξόρμήσή της στις Μύκονο. Και φυσικά όσο περνούν οι μέρες της μοιράζεται μαζί μας το περιεχόμενο της βαλίτσας στο Instagram.

Όλα τα μαγιό της είναι μέχρι τώρα κυρίως ολόσωμα μια επιλογή όχι τόσο δημοφιλής όσο είναι τα μπικίνι αλλά που αν διαλέξεις το σωστό για το σώμα σου μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα δείχνει πολύ εντυπωσιακό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Πέρα από αυτό όμως, το γεγονός ότι η Δούκισσα τα προτιμά ξεκάθαρα σε σχέση με τα μπικίνι μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι μεγάλη τάση στα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι. Δες παρακάτω την πλούσια συλλογή της Δούκισσας σε ολόσωμα μαγιό:

 

View this post on Instagram

Για να επιστρέψω την τεράστια αγάπη που μας δείχνετε (🙏🏻) αποφάσισα να κάνω έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου 3 από εσάς θα κερδίσετε όποιο κόσμημα της συλλογής @doukissanomikoucollection σας αρέσει ❤️ Για να μπείτε στον διαγωνισμό θα πρέπει: 1️⃣Follow @doukissanomikoucollection 🌟 2️⃣Follow εμένα @dutchesss_ ☺️ 3️⃣Tag 3 φίλες σου για να γίνει viral 😉 Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα και οι νικητές θα ανακοινωθούν με Instagram Story μου 🥳 Καλή επιτυχία 💕 #giveaway #doukissanomikoucollection

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below