Μέσω ενός story στο instagram ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο τον χωρισμό της με τον Tom Brady η Gisele Bündchen. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 13 χρόνια και είχε αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εκείνο το διάστημα έκαναν λόγο για την αιτία του χωρισμού να είναι η επιστροφή του Brady στο ποδόσφαιρο, αλλά το μοντέλο μόλις τις διέψευσε.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, χαρακτήρισε το διαζύγιο σαν έναν μικρό θάνατο.

«Είναι σαν έναν θάνατο και μια αναγέννηση. Ο θάνατος του ονείρου μου. Είναι σκληρό επειδή φαντάζεσαι ότι η ζωή σου θα εξελιχθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, κι έκανες όλα όσα μπορούσες. Πίστευα στα παραμύθια όταν ήμουν παιδί. Νομίζω ότι είναι ωραίο να πιστεύεις σε αυτά. Εννοώ, είμαι τόσο ευγνώμων που το έκανα», εξήγησε ενώ πρόσθεσε πως «Πάντα τον υποστήριζα και θα συνεχίσω για πάντα να το κάνω. Οι φήμες με πλήγωσαν πολύ, ήταν το πιο τρελό πράγμα που άκουσα ποτέ. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι εκείνος, πίστεψέ με. Θέλω να πετυχαίνει και να κατακτά. Θέλω όλα του τα όνειρα να πραγματοποιηθούν. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της ψυχής μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

«Αυτό που έχει ειπωθεί είναι απλά ένα κομμάτι ενός πολύ μεγαλύτερου puzzle. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Μερικές φορές μεγαλώνεις και ενώνεσαι κι άλλες μεγαλώνεις και απομακρύνεσαι. Όταν ήμουν 26 ετών κι εκείνος 29, γνωριστήκαμε, θέλαμε να κάνουμε οικογένεια, θέλαμε πράγματα κοινά. Όσο περνούσε ο καιρός, συνειδητοποιούσαμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τότε είχαμε μία απόφαση να πάρουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον άλλο άνθρωπο. Απλά σημαίνει ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις πραγματικά τη ζωή που θες, πρέπει να βρεις κάποιον με τον οποίο μπορείτε να τα βρείτε στη μέση, σωστά; Είναι ένας χορός. Είναι ισορροπία. Όταν αγαπάς κάποιον δεν τον βάζεις σε μία φυλακή και του λες: “Πρέπει να ζήσεις αυτή τη ζωή”. Τον αφήνεις ελεύθερο να είναι αυτός που είναι και αν θες να πετάξετε στην ίδια κατεύθυνση, τότε αυτό είναι φανταστικό. Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε ομάδα. Κοιτάζω πίσω και δεν μετανιώνω τίποτα. Αγάπησα κάθε κομμάτι του».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below