Τη γνωρίσαμε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, την τηλεοπτική σειρά που συζητήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πέρυσι για την ποιότητα, την αισθητική και φυσικά την υψηλή της τηλεθέαση.

Η Μαρία Κίτσου μέχρι τότε ήταν πιο αναγνωρίσιμη στους λάτρεις του θεάτρου, όμως κατάφερε ως «Λενιώ» να κατακτήσει και το τηλεοπτικό κοινό. Πλέον, οι φωτογράφοι την ακολουθούν στις δημόσιες εμφανίσεις της και στην προκειμένη περίπτωση την εντόπισαν στις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μπουτίκ ξενοδοχεία του νησιού, το κομψό Kensho Psarou, που απλώνεται σε αρμονία με το φυσικό τοπίο στην ομώνυμη παραλία.

Εκεί, κατά τη διάρκεια του μικρού «διαλείμματος» από τα γυρίσματα της σειράς, επέλεξε ένα strapless ολόσωμο μαγιό το οποίο λατρέψαμε · το σχέδιο και το ασπρόμαυρο ριγέ του μας θύμισε τη retro chic διάθεση αστέρων του ;50 και του ’60 που όπως φαίνεται, μνημονεύουμε και «αντιγράφουμε» μέχρι και σήμερα.

Στο μεταξύ, η δημοφιλής ηθοποιός κατά τη διάρκεια της καραντίνας στην κυριολεξία άλλαξε σιλουέτα -ουσιαστικά επανήλθε στα κιλά της, όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της- και οι εν λόγω λήψεις αποδεικνύουν τη θεαματική αυτή αλλαγή.

Μαζί της, ήταν και ο συμπρωταγωνιστής της στις Άγριες Μέλισσες, Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τον οποίο διατηρούν μία πολύ «ζεστή» φιλία.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below