Πρόσφατα η Katy Perry και ο Orlando Bloom καλοσώρισαν την κόρη τους, Daisy Dove Bloom και αποφάσισαν να μοιραστούν με τους οπαδούς τους μερικά από τα πολύτιμα δώρα που τους στάλθηκαν. Την περασμένη Κυριακή, η τραγουδίστρια του “Smile” έδειξε το δώρο που έστειλε η Taylor Swift στο νεογέννητο μωρό τους. “Η Daisy Dove λατρεύει το κουβερτάκι της με το όνομά της κεντημένο στο χέρι από την @taylorswift”, έγραψε η Katy. “Ελπίζω να είναι εκείνη η κουβέρτα που θα χρησιμοποιεί για χρόνια μέχρι να μην αναγνωρίζεται και να κρατά στην τσέπη της ως έφηβη”, συνέχισε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
View this post on Instagram

Miss 🌼🕊 adores her hand embroidered blankie from miss @taylorswift 😩😩😩 hope it’s one she drags around for years till it becomes an unrecognizable shred that she keeps in her pocket as a teenager 🥺♥️

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Η Katy και η Taylor έχουν σίγουρα περάσει πολλά όλα τα χρόνια της φιλίας τους. Έγιναν φίλες το 2008, αναπτύσσοντας μια σχέση, που διαρκεί πάνω από μια δεκαετία. Ωστόσο, το 2019, έκαναν μια κοινή εμφάνιση στο μουσικό βίντεο της Taylor “You Need to Calm Down” και μοιράστηκαν με τον κόσμο μια αγκαλιά τους στην οθόνη. Μας αρέσει να βλέπουμε τις δύο pop τραγουδίστριες να αλληλοϋποστηρίζονται!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below