Μια ιδιαίτερη και αρκετά σέξι φωτογραφία του συζύγου της μοιράστηκε στα social media η Victoria Beckham, ως «δώρο» στους ακολούθους της. Το στιγιμιότυπο έδειχνε τον 46χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πατέρα τεσσάρων παιδιών ξαπλωμένο μπρούμυτα μέσα στην πισίνα του με το μαγιό αρκετά κατεβασμένο.

«Καλή Κυριακή… Παρακαλώ!» έγραψε η στη λεζάντα του post της, έχοντας προβλέψει τα αισθήματα… ευγνωμοσύνης που θα πλημμύριζαν ορισμένες θαυμάστριες του ζεύγους για το «οφθαλμόλουτρο».

Η ανάρτηση με το αψεγάδιαστο σώμα του Beckham, όπως ήταν αναμενόμενο, «σάρωσε» στην πλατφόρμα συγκεντρώνοντας πάνω από 200.000 likes σε μια ώρα αλλά και αμέτρητα εγκωμιαστικά σχόλια. «Αυτή είναι η πιο απίστευτη πράξη γενναιοδωρίας που έχω δει ποτέ», αναφέρει μια σχολιάστρια, ενώ μια άλλη συμπληρώνει «ευχαριστούμε που το μοιράστηκες αυτό μαζί μας».

Στα 46 του χρόνια, ο David Beckham καταφέρνει να διατηρεί ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο κορμί και να παραμένει διαχρονικό σύμβολο του σεξ για πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below