Έλαμψε μέσα στη χρυσή τουαλέτα της η Jennifer Lawrence. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί στην Νέα Υόρκη και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Leonardo di Caprio στο κόκκινο χαλί.

Η πρεμιέρα έγινε στο Lincoln Center στην Νέα Υόρκη και αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ηθοποιού εδώ και καιρό. Φόρεσε μία Dior χρυσή τουαλέτα με ημιδιάφανα, χρυσά μανίκια. Τη συνδύασε με εντυπωσιακά αξεσουάρ Tiffany & Co., ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό κότσο. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ήπιους, αλλά λαμπερούς τόνους.

splashnews.com
splashnews.com

Η ταινία με τίτλο “Don’t Look Up” αφηγείται την ιστορία δύο χαμηλόβαθμων αστρονόμων που καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου.

Η 31χρονη ηθοποιός που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney, έχει πει σε συνέντευξή της πως δεν θέλει να μιλά για την εγκυμοσύνη της. «Νιώθω με κάθε κύτταρο του κορμιού μου πως πρέπει να προστατεύσω την ιδιωτικότητά του παιδιού μου όσο περισσότερο μπορώ».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below