Ο βροχερός καιρός συνήθως σε κάνει να θέλουμε να μείνουμε μέσα. Εκτός αν είσαι η Jennifer Lopez. H Λατίνα σταρ δεν αφήνει τη βροχή να της χαλάσει τη διασκέδαση. Απόδειξη είναι το παρακάτω βίντεο που τράβηξε ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. Η κριτής του World of Dance φορούσε τις πιτζάμες της όταν αποφάσισε να βγει στην αυλή και μετά από μερικές χορευτικές κινήσεις βούτηξε στην πισίνα.

Ο Alex Rodriguez χρησιμοποίησε ως soundtrack το τραγούδι από την ταινία Dirty Dancing και σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους: “Η ζωή δεν είναι να περιμένεις την καταιγίδα να περάσει. Είναι να μάθεις να χορεύεις στη βροχή (ή να βουτάς στην πισίνα).”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Δεν σε αδικώ αν η ιδέα της Jennifer Lopez δεν σου φαίνεται και τόσο καλή. Πέρα από το δεν έχουμε όλοι μια πισίνα στην πίσω αυλή του σπιτιού μας (ίσως ούτε καν πίσω αυλή) δεν είμαστε και κριτές σε χορευτικό σόου όπως είναι εκείνη -έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης. Οι θαυμαστές της βέβαια ενθουσιάστηκαν με το βίντεο, όπως και με ό,τι κάνει η 50χρονη σταρ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below