Οι καινοτόμες πρακτικές ευεξίας που προωθεί η Gwyneth Paltrow μέσα από το Goop έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού. Είναι σίγουρα ρουτίνες που έχει και η ηθοποιός στην καθημερινότητά της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι της αντιμετωπίζουν όλοι με την ίδια διάθεση. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κόρη της Apple Martin που αποφάσισε να κάνει πλάκα στη διάσημη μαμά της μέσα από το TikTok.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Goop, στην αγαπημένη πλατφόρμα, η 16χρονη Apple κορόιδεψε την ρουτίνα ευεξίας της μαμάς της και στη λεζάντα έγραψαν: “Όταν σε κοροϊδεύει η κόρη σου που ανήκει στην γενιά Z…”

“Αρχικά η μαμά πίνει το GoopGlow Super Powder της και δεν τρώει τίποτα εκτός από αποξηραμένους χουρμάδες και βούτυρο αμυγδάλου”, λέει στο βίντεο η κόρη της Gwyneth Paltrow. Στη συνέχεια αναφέρει ότι το GoopGlow είναι μέρος του καθαρισμού της ηθοποιού και ήταν από τότε που γεννήθηκε εκείνη.

Για τις skin care συνήθειες της διάσημης μαμάς της ανέφερε “Είναι 8 το πρωί και το κάνει από τις 7 το πρωί… Γυρνάει στο μπάνιο και βάζει αμέτρητα προϊόντα GoopGlow για το λαμπερό της δέρμα”. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Apple, η Paltrow πάει στη δουλειά και φτιάχνει “αυγά αιδοίου και κεριά με άρωμα αιδοίου και αρώματα και τα πάντα με μυρωδιά αιδοίου”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below