Η Halle Berry έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες, στην οποία εστιάζει στην αγάπη της για τα ζώα και τους τρόπους με τους οποίους την αποδεικνύει έμπρακτα. Ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με γατάκια και, όπως εξήγησε στη λεζάντα: «Βρήκα αυτά τα δύο μικρά χνουδωτά μωρά στην αυλή μου, μαζί με τα δύο αδερφάκια τους και τη μαμά τους! Στείρωσα τη μαμά και την απελευθέρωσα ξανά στην αυλή μου. Βρήκα ένα σταθερό σπίτι στα άλλα δύο μωρά και αυτά τα δύο είναι οι νέες αγάπες μας. Το σπίτι μας γέμισε!».

«Στείρωσα τη μαμά και την απελευθέρωσα ξανά στην αυλή μου. Βρήκα ένα σταθερό σπίτι στα άλλα δύο μωρά και αυτά τα δύο είναι οι νέες αγάπες μας. Το σπίτι μας γέμισε!».

H βραβευμένη βραβευμένη ηθοποιός ξεχωρίζει, πέρα φυσικά από την καλλιτεχνική διαδρομή της, και για τη νεανική εμφάνιση που διατηρεί στα 58 χρόνια της. Όπως έχει υποστηρίξει, ένα από τα πράγματα που τη βοηθούν είναι τα προβιοτικά που λαμβάνει ως συμπληρώματα διατροφής, τα οποία, όπως εξηγεί, συμβάλλουν στο «μεταβολισμό του φαγητού μου». Όπως πρόσθεσε η ίδια, που έχει διαγνωστεί με διαβήτη: «Το ζάχαρό μου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση τώρα». Η Berry διευκρίνισε ότι παίρνει πολλά συμπληρώματα διατροφής, όπως «ασβέστιο για τα κόκαλά μου» αφού «πρέπει να διασχίσουμε και αυτό το μονοπάτι στη ζωή μας».

Μετά τη διάγνωσή της άρχισε να αποφεύγει την κατανάλωση επεξεργασμένης ζάχαρης, κι αυτό «πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει μέσα στα χρόνια. Η ασθένεια με έκανε πιο υγιή από πολλούς άλλους που γνωρίζω, γιατί προσέχω πάρα πολύ».

Μετά τη διάγνωσή της με διαβήτη άρχισε να αποφεύγει την κατανάλωση επεξεργασμένης ζάχαρης, κι αυτό «πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει μέσα στα χρόνια. Η ασθένεια με έκανε πιο υγιή από πολλούς άλλους που γνωρίζω, γιατί προσέχω πάρα πολύ».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει, για την ακρίβεια, ότι «τώρα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. […] Συνειδητοποιώ επιτέλους πως ό,τι έχω να πω αξίζει, ακόμα και αν δεν βρίσκει κανέναν σύμφωνο».

Στην εμμηνόπαυση σήμερα, «αμφισβητώ όλα όσα νόμιζα ότι ξέρω. Πράγματα του τύπου, η ζωή σου έχει τελειώσει, είσαι αναλώσιμη, η κοινωνία δεν έχει πλέον θέση για εσένα, θα έπρεπε να αποσυρθείς, είναι ώρα να τα μαζεύεις. Το πιο σημαντικό στη σεξουαλικότητά σου ως γυναίκα είναι να αποδεχτείς τη φάση στην οποία βρίσκεσαι».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Halle Berry:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below