Η Halle Berry δεν συνηθίζει να προβάλλει την προσωπική ζωή της μέσα από τα social media, αλλά έκανε μια εξαίρεση για τα 8α γενέθλια του γιου της, Maceo, ανεβάζοντας ένα Instagram post με τη λεζάντα: «Αυτός ο τυπάκος έγινε σήμερα 8! Χρόνια πολλά, κεραυνέ!».

Η 55χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της Olivier Martinez. Έχει ένα ακόμα παιδί, τη 13χρονη Nahla, με τον πρώην σύντροφό της Gabriel Aubry.

Σε μια διαδικτυακή εμφάνισή της που είχε κάνει τον Ιανουάριο, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς, είχε μιλήσει ανοιχτά για την ανατροφή του Maceo και την προσπάθειά της να τον μεγαλώσει μακριά από σεξιστικά στερεότυπα. «Αν θέλουμε ένα διαφορετικό μέλλον, ξεκινάει από εδώ» σχολίασε στη Robin Wright, προσθέτοντας: «Με έκανες να σκεφτώ πόσο πολλές συζητήσεις είχα μαζί του από τότε, ας πούμε, που ήταν 5 ετών, για τις διαφορές μεταξύ αγοριών και κοριτσιών και βλέπω ότι του έμαθαν ότι είναι ανώτερος από τα κορίτσια.

»Έπρεπε να τον κάνω να καταλάβει ότι ήταν λάθος και να του δώσω μια διαφορετική οπτική. Να αμφισβητήσω αυτές τις σκέψεις και να αναγνωρίσω την προέλευσή τους, και αν πραγματικά το πιστεύει, και να αμφισβητεί τα υποσυνείδητα μηνύματα που λαμβάνει. Από τις συζητήσεις που κάνουμε, πιστεύω ότι θα σκέφτεται αυτά τα θέματα σε βάθος. Ότι θα αποφασίσει να μην τα αποδέχεται, απλά. Συνεχίζω να τα αμφισβητώ μπροστά του, με ερωτήσεις όπως: “Λοιπόν, γιατί πιστεύεις ότι αυτό το χρώμα είναι “κοριτσίστικο;”».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Halle Berry:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below