Η υιοθετημένη κόρη των Tom Cruise και Nicole Kidman, Bella Cruise, ακολουθεί διαφορετική διαδρομή από τους θετούς γονείς της, και στη ζωή και στην τέχνη. Η 28χρονη εικαστικός αποφεύγει τη δημοσιότητα και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Μια από αυτές, ωστόσο, ήταν σε νέα έκθεση στο Λονδίνο, όπου παρουσίασε έργα τέχνης της προσκεκλημένη από την Courtney Love.

Τιμώντας την οικοδέσποινά της, η Bella εμφανίστηκε σε grunge style, με κοντό printed φόρεμα, μαύρο καλσόν, Doc Martens και δερμάτινο καπέλο.

Η Bella υιοθετήθηκε μαζί με τον αδερφό της, Connor, από τους Nicole Kidman και Tom Cruise το 1995, όταν οι ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι. Το ζευγάρι χώρισε το 2001, μετά από 12 χρόνια γάμου.

Τα θετά παιδιά τους είναι και οι δύο Σαϊεντολόγοι, όπως και ο Cruise. H Bella έχει αποξενωθεί από την Nicole Kidman, ωστόσο η αλληλεπίδραση που παρατηρούν οι θαυμαστές τους, τελευταία, στους λογαριασμούς τους στο Instagram έχουν πυροδοτήσει φήμες για συμφιλίωση μεταξύ μητέρας και κόρης.

Κάποιοι υποθέτουν πάντως ότι η απομάκρυνσή τους οφείλεται στο θρησκευτικό δόγμα της Σαϊεντολογίας, που παρακινεί τους πιστούς της να μην έχουν επαφές με όσους δεν την ασπάζονται, επειδή υποτίθεται ότι γίνονται εμπόδιο στην πνευματική τους ανάπτυξη.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Bella Cruise:

Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below