Παρόλο που οι πρόσφατες φωτογραφίες των μελών της βασιλικής οικογένειας είναι βυθισμένες στη θλίψη μετά το θάνατο της Ελισάβετ, τώρα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μια σειρά από χαριτωμένα στιγμιότυπα από την περιοδεία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην Ουαλία.

Στην επίσκεψή τους στο ναυτικό σταθμό RNLI Holyhead Lifeboat Station, όπου γνώρισαν το προσωπικό, εθελοντές και άλλους κατοίκους της περιοχής, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε μερικές ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές με ένα 4χρονο αγοράκι, τον Theo Crompton. Ο μικρός Theo αιφνιδίασε ευχάριστα τη δούκισσα, προσφέροντάς της ένα μπουκέτο από ροζ τριαντάφυλλα και προκαλώντας της την πιο αυθόρμητη αντίδραση στο δημόσιο βίο της. Στη συνέχεια η Middleton μαζί με τον πρίγκιπα William πλησίασαν το αγοράκι, γονάτισαν κοντά του και έπιασαν κουβέντα μαζί του.

Ο σταθμός RNLI Holyhead Lifeboat Station έχει λάβει εβδομήντα βραβεία, καθώς το προσωπικό του δεν έχει διστάσει πολλές φορές να βγει στη φουρτουνιασμένη θάλασσα για να σώσει πληρώματα πλεούμενων που βρίσκονται σε κίνδυνο. Όμως η περιοχή Anglesey, όπου βρίσκεται, έχει και συναισθηματική αξία για την πριγκίπισσα και τον πρίγκιπα της Ουαλίας, καθώς κάποτε είχαν ζήσει εκεί ως νεόνυμφοι.

Δείτε το χαριτωμένο στιγμιότυπο της Kate Middleton με το 4χρονο αγοράκι:


Photo by Paul Ellis – WPA Pool / Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below