Η Κατερίνα Λέχου, μια από τις ομορφότερες γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της με τις σωστές στιλιστικές επιλογές. Η νέα εμφάνισή της, στην πρεμιέρα του «Οθέλλου» του William Shakespeare στο Θέατρο Βράχων, δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ηθοποιός φόρεσε ένα από τα πιο απαιτητικά χρώματα της γκαρνταρόμπας, το μοβ, και μάλιστα στη μεγάλη κλίμακα ενός μάξι φορέματος.

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, χάρη στη φωτεινή απόχρωση που επέλεξε -που αναδεικνύεται από τη σατέν υφή του ρούχου- και στα ευκολοσυνδύαστα χρώματα των αξεσουάρ. Πράγματι, και το μαύρο στα πέδιλα και το καφέ στη χιαστί τσάντα της είναι τα στιλιστικά μας πασπαρτού, που καταφέρνουν να συνυπάρξουν αρμονικά ακόμα και με το σχετικά δύσκολο μοβ.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, με τον Γιάννη Μπέζο στο ρόλο του Οθέλλου έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Ιουνίου. Πρωταγωνιστούν ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ιάγος), η Μυρτώ Αλικάκη (Αιμιλία) και η Μάιρα Γραβάνη (Δυσδαιμόνα). Συμπρωταγωνιστούν οι Κώστας Κορωναίος, Αλέξανδρος Βάρθης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Κρις Ραντάνοφ, Μανώλης Δούνιας, Ελευθερία Κοντογεώργη, Νίκος Τσιμάρας.

Δες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου στην πρεμιέρα του «Οθέλλου»:

NDP
NDP
NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below