Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, όπως ανακοινώθηκε σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον 2χρονο August Philip Hawke. Την είδηση, για την εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, επιβεβαίωσε και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με μια δήλωση: «Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κ. Jack Brooksbank είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι φέτος το καλοκαίρι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη και ο August ανυπομονεί να γίνει ο μεγάλος αδερφός».

Η ανακοίνωση από την ίδια τη μητέρα, πάντως, έγινε με μια τρυφερή ανάρτηση: Με μια προσωπική φωτογραφία από ένα στιγμιότυπο στη φύση, αργά το απόγευμα, όπου ο γιος της, August, την αγκαλιάζει σφιχτά κι εκείνη τον κοιτάει με ένα πλατύ χαμόγελο.

Το μωρό που θα έρθει να είναι το 13ο στη διαδοχή για το θρόνο, μετά τον πρίγκιπα Edward και τα παιδιά του, καθώς και την πριγκίπισσα Anne και τα δικά της παιδιά και εγγόνια. Θα είναι επίσης το πρώτο που θα έρθει μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία, κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της τον Οκτώβριο του 2018 στο παρεκκλήσι του St. George, στο Κάστρο Ουίνδσορ. Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί τον Φεβρουάριο του 2021 και, εδώ και περίπου έναν χρόνο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Jack, η οικογένεια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Πορτογαλίας και Βρετανίας.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below