Με ένα casual chic look εντοπίστηκε σε δρόμο της Αθήνας η Τατιάνα Μπλάτνικ από το φωτογραφικό φακό. Στη νέα της εμφάνιση συνδύασε κοστούμι σε σκούρο μπλε, που αποτελείτο από παντελόνι και σακάκι, με πουκάμισο και sneakers στο χρώμα που προσδίδει πολυτέλεια σε κάθε ντύσιμο, ακόμα και όταν αυτό δεν είναι επώνυμο: στο μπορντό. Το σύνολο συμπλήρωνε ένα printed φουλάρι, το οποίο ειδικά όταν είναι ολομέταξο αναβαθμίζει κάθε outfit.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο παρουσίασε τη νέα της πρωτοβουλία για την ψυχική υγεία, με το όνομα BREATHE, δηλώνοντας σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη που εγκαινιάζουμε μια πρωτοβουλία που ξεκινά από την Ελλάδα, μία χώρα που με έχει διδάξει τις αξίες της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης για ένα κοινό σκοπό. Η αύρα και η γαλήνη του ελληνικού τοπίου λειτούργησαν ως πηγές ηρεμίας κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας, προσφέροντάς μου ελπίδα για νέα ξεκινήματα, παίρνοντας απλά μια βαθιά ανάσα!

»Έτσι, γεννήθηκε και το ΒREATHE που μας καλεί όλους να πάρουμε μία μεγάλη ανάσα και να συνδεθούμε ξανά με τον εαυτό μας. Με πρακτικά εργαλεία και δράσεις έρχεται να δώσει λύσεις σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την αλλαγή, την αποδοχή και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, ώστε να αποβάλλει το κοινωνικό στίγμα. Και θα το πετύχουμε διότι βασιζόμαστε στις αξίες του σεβασμού, της αλληλοϋποστήριξης και της αποδοχής στην προσωπική διαδρομή του καθενός».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below