Το καλό με τη φθινοπωρινή αλλαγή του καιρού, ακόμα και για όσες λατρεύουμε το καλοκαίρι, είναι ότι μπορούμε να ανακαλύψουμε (ξανά) αγαπημένα items που έχουμε εδώ και μήνες κρυμμένα στην ντουλάπα και φυσικά να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα και τη διάθεσή μας με καινούρια. Ανάμεσα σε αυτά θα μπορούσε να είναι άνετα το φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου, με το οποίο πόζαρε μετά από μια συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Τεχνόπολη.

Η ηθοποιός και σύντροφος του τραγουδοποιού-ερμηνευτή επένδυσε σε ένα μάξι, λαδί φόρεμα με prints που θυμίζουν έργα τέχνης. Μάξι, με μακριά μανίκια και δετή λαιμόκοψη, τα μοτίβα και η απόχρωση τού δίνουν έναν ιδιαίτερα γοητευτικό χαρακτήρα, παρά τη «συντηρητική» γραμμή. Επέλεξε μάλιστα να προσθέσει μια πιο casual πινελιά στην εμφάνισή της συνδυάζοντάς το με λευκά sneakers.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, μιλώντας παλιότερα στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, έχει πει: «Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. […] Δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι, αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δεν θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».

Δες το νέο λουκ της Τόνιας Σωτηροπούλου:

Δες τη με τον Κωστή Μαραβέγια:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below