Μετά το τέλος της δίκης και την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δικαιώθηκε, τουλάχιστον ηθικά, και μπορεί να απολαύσει κάποιες στιγμές κανονικότητας, παρόλο που βρίσκεται ακόμα στην αφετηρία του ιατρικού Γολγοθά της. Έτσι, βρέθηκε προσκεκλημένη του Τάσου Μητρόπουλου στην Εβδομάδα Μόδας, όπου παρακολούθησε την Αννίτα Ναθαναήλ, τη γυναίκα που την έχει στηρίξει ίσως όσο καμιά άλλη, να παρελαύνει φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή, μαζί με την κόρη της, Τερέζα Χάμπερτ.

Μάλιστα ο Μητρόπουλος δημιούργησε μια ολόσωμη φόρμα ειδικά για την Ιωάννα, για να μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά το event. Κι εκείνη το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση – σε κάποιες από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε για πρώτη φορά να χαμογελάει. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Αγαπώ πολύ τη μόδα, είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα, που άνοιξαν και έκλεισαν το σόου. Ευχαριστώ πολύ τον Τάσο που επιμελήθηκε το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα μέσα σε αυτό το ρούχο, που αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση να μπορέσω να παραβρεθώ εδώ, οπότε αυτό το πετύχαμε».

Η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε πολύ συγκινημένη που μοιράστηκε την πασαρέλα με την κόρη της, αλλά και για τη φράση που της είπε η Ιωάννα: «Νιώθω όμορφη όπως παλιά».

Δείτε Insta stories της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

@paliospirou.joanna
@paliospirou.joanna
@paliospirou.joanna

 

 

@paliospirou.joanna
@paliospirou.joanna

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below