Στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου οι κάμερες συνέλαβαν τα δύο αδέρφια, τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William, σε μια φαινομενικά φιλική κουβέντα και κάποιοι άρχισαν να γράφουν για προσπάθεια συμφιλίωσης. Ωστόσο η εικόνα που παρουσιάζει ο συγγραφέας Robert Lacey, σύμβουλος στο «The Crown» του Netflix, είναι αρκετά διαφορετική.

Παρόλο που τα αδέρφια μοιράστηκαν όντως μια ήρεμη κουβέντα έξω από τον ναό, μόλις μπήκαν στο κάστρο και απομακρύνθηκαν από τις κάμερες, μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιστορικού της βασιλικής οικογένειας.

Mόλις μπήκαν στο κάστρο και απομακρύνθηκαν από τις κάμερες, μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιστορικού της βασιλικής οικογένειας.

«Άρχισαν ξανά να τσακώνονται. Ούρλιαζαν ο ένας στον άλλον όσο πιο δυνατά μπορούσαν» ανέφερε ένας φίλος της οικογένειας στον Lacey. «Ο θυμός και η οργή ανάμεσά τους έχουν βαθύνει απίστευτα. Έχουν ειπωθεί πολλές σκληρές και τραυματικές κουβέντες».

«Δεν υπήρξε καμία συμφιλίωση» έγραψε αργότερα ο Lacey. «Η διαμάχη ανάμεσα στους δύο γιους της Νταϊάνα φαίνεται πως πιθανότατα δεν θα τελειώσει σύντομα». Όπως έγραψε το «People», το σχίσμα ανάμεσα τα αδέρφια άρχισε να ανοίγει όταν ο Ουίλιαμ εξέφρασε στον Χάρι τους προβληματισμούς του, το 2018, σχετικά με την τότε σύντροφο του τελευταίου, Meghan Markle.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below