Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Nick Cannon ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής του όταν ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι ο υστερότοκος, μόλις πέντε μηνών γιος του πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου.

Ο μικρός Zen διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν δύο μηνών. Ο ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα τις τελευταίες στιγμές του γιου του. Όπως είπε, πριν το άτυχο αγοράκι αφήσει την τελευταία του πνοή το πήγε την Κυριακή στην παραλία και πέθανε αμέσως μετά.

«Ανέκαθεν είχε έναν βήχα και αποφάσισα να το εξετάσω», όπως εξήγησε ο Cannon. «Όταν ήταν δύο μηνών, παρατήρησα ότι είχε και αρκετά μεγάλο κεφάλι… σκεφτήκαμε ότι είναι, απλά, ένα χαρακτηριστικό της οικογένειας. Τον πήγαμε στον γιατρό για να εξετάσει την αναπνοή του, αλλά νομίσαμε ότι θα ήταν ένα θέμα ρουτίνας».

«Τον πήγαμε στον γιατρό για να εξετάσει την αναπνοή του, αλλά νομίσαμε ότι θα ήταν ένα θέμα ρουτίνας»

Η αρχική διάγνωση των γιατρών ήταν ότι συσσωρεύεται υγρό στο εσωτερικό του. Ωστόσο, ύστερα από εξετάσεις ανακάλυψαν ένα όγκο στον εγκέφαλο που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Δυστυχώς όμως ο όγκος μεγάλωνε γρήγορα με αποτέλεσμα μόλις τρεις μήνες μετά να οδηγηθεί στον θάνατο.

Η κατάσταση του Zen επιδεινώθηκε την ημέρα των Ευχαριστιών και η οικογένειά του προσπάθησε να περάσει τον τελευταίο καιρό μαζί του όσο γινόταν πιο όμορφα: «Ξυπνήσαμε την Κυριακή το πρωί και πήγαμε να δούμε τον ωκεανό. Είδαμε μαζί και την ανατολή του ηλίου και το ηλιοβασίλεμα. Δεν μπορείς να θεραπευτείς, αν δεν αισθανθείς πρώτα τα συναισθήματά σου», κατέληξε ο Cannon, που αφιέρωσε την εκπομπή του στον Zen.

Ο Cannon έχει συνολικά άλλα έξι παιδιά. Υπήρξε παντρεμένος με τη Mariah Carey, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below