Το σπίτι της Angelina Jolie είναι γεμάτο με παιδιά και αγάπη. Είναι μητέρα 6 παιδιών -των Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και των δίδυμων Knox και Vivienne. Είναι εύκολο να φανταστούμε ότι στην Γιορτή της Μητέρας η αγάπη υπερχειλίζει την διάσημη σταρ και για αυτό, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Extra, η ημέρα αυτή σημαίνει πολλά για εκείνη.

“Σημαίνει πολλά για τις μαμάδες οπότε προσπαθήστε να μην την ξεχνάτε“, είπε η ηθοποιός. “Τα παιδιά μου ήταν πάντα υπέροχο στην Ημέρα της Μητέρας. Το διασκεδαστικό για μένα είναι ότι δεν σχεδιάζω τίποτα, δεν κάνω τίποτα και εκείνα συνεργάζονται για να μου κάνουν κάποια έκπληξη. Είναι απλά η γνώση ότι κάνουν κάτι όλα μαζί και η σκέψη ότι της ομαδικότητας και ότι το θέλουν και ότι το θεωρούν σημαντικό που πάντα με κάνει να κλαίω”, εξηγεί η Angelina Jolie. “Πάντα αστειεύονται για το πόσο γρήγορα θα με κάνουν να κλάψω. Θα γελάσουν με το πόσες φορές θα κλάψω μέσα στη μέρα και πόσο γρήγορα κλαίω. ‘Ω να τη πάλι…”

Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt και Knox Jolie-Pitt. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)

Η ηθοποιός έχασε τη δική της μητέρα, Marcheline Bertrand, το 2007 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένες και την ίδια στενή σχέση που είχε με τη μητέρα της φροντίζει να έχει κι εκείνη με τα παιδιά της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below