Μια από τις ομορφότερες δημόσιες εμφανίσεις της έκανε η Kate Middleton, σε μια πρόσφατη επίσκεψή της σε μαιευτήριο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνδύασε ένα κίτρινο μίντι φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες και ασορτί clutch bag σε σκούρο μπλε. Όμως η λεπτομέρεια που έκανε το πιο δυνατό στιλιστικό statement ήταν τα σκουλαρίκια της.

Με την υπογραφή του βρετανικού brand Emily Mortimer, αποτίνουν φόρο τιμής στην Ήρα, θεά του γάμου και προστάτιδα των γυναικών, και προέρχονται από την ομώνυμη συλλογή (Hera), η οποία είναι εμπνευσμένη από τη «θηλυκότητα και ενδυνάμωση» σύμφωνα με τη σχεδιάστριά τους, η οποία δήλωσε «απίστευτα περήφανη» που η πριγκίπισσα φόρεσε μια δημιουργία της.

Με την υπογραφή του βρετανικού brand Emily Mortimer, αποτίνουν φόρο τιμής στην Ήρα, θεά του γάμου και προστάτιδα των γυναικών, και προέρχονται από την ομώνυμη συλλογή (Hera), η οποία είναι εμπνευσμένη από τη «θηλυκότητα και ενδυνάμωση»

Η Kate Middleton, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο μαιευτήριο, συνάντησε και το προσωπικό μιας ειδικής μονάδας που υποστηρίζει γυναίκες οι οποίες υποφέρουν από ψυχικά προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη και την επιλόχειο περίοδο. Μάλιστα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, κρατώντας αγκαλιά ένα νεογέννητο κοριτσάκι, την Bianca.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton:

Photo by Alastair Grant – WPA Pool/Getty Images
Photo by Chris Jackson/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below