Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η Lady Gaga, όχι χάρη σε κάποιο νέο τραγούδι ή video clip της, αλλά χάρη σε μία αθλήτρια που αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Θαυμαστές, σχολιαστές και απλώς κόσμος μόλις είδαν την αθλήτρια του τζούντο εντόπισαν μερικά κοινά στοιχεία στην εμφάνισή της με την γνωστή τραγουδίστρια.

Οι φωτογραφίες της αθλήτριας Τζουλιάνα Αλ-Σαντίκ δίπλα στην Lady Gaga κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όπως φαίνεται… η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

Στο Twitter η αθλήτρια του Tae-Kwon-Do, που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκπροσωπώντας την Ιορδανία έχει γίνει ήδη viral. Τα σχόλια πήραν φωτιά με τους περισσότερους χρήστες να αναρωτιούνται: «Τι κάνει η Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες;». Πολλοί ήταν και εκείνοι, που αστειεύτηκαν λέγοντας ότι «μάλλον η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει το νέο της άλμπουμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και τώρα Ολυμπιονίκης. Η Lady Gaga τα κάνει όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ένας φαν της, με έναν άλλο να σημειώνει αστειευόμενος: «Ποιος λογαριάζει τα Emmys και τα Grammys; Τώρα θέλω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο!».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below