Μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά ο πρίγκιπας George ξέρει ακριβώς ποιος είναι και τον ρόλο που διαδραματίζει η οικογένειά του.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, μάλιστα, ξεκαθάρισε σε συμμαθητές του τη θέση του σε αντιπαράθεση που είχαν. Για την ακρίβεια τους είπε να προσέχουν, διότι ο πατέρας του θα γίνει βασιλιάς. Ή τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται η συγγραφέας της βασιλικής οικογένειας Katie Nicholl στο βιβλίο της “The New Royals”.

Η συγγραφέας αναφέρει στο βιβλίο πως τα παιδιά του πρίγκιπα και τις πριγκίπισσας της Ουαλίας μεγαλώνουν γνωρίζοντας τους κανόνες της μοναρχίας και έχοντας υψηλά την αίσθηση του καθήκοντος.

Πρόσθεσε ότι ενώ ο πρίγκιπας George γνωρίζει πως μια μέρα θα γίνει ο ίδιος βασιλιάς, οι γονείς του προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πολλές ευθύνες από πολύ νωρίς.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδίως τον πρίγκιπα George, δίνοντάς του επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που μια μέρα θα κληρονομήσει, αλλά δεν θέλουν να τον “φορτώσουν” από πολύ νωρίς με καθήκοντα», αναφέρει το βιβλίο.

«Ο George αντιλαμβάνεται πως μια μέρα θα γίνει βασιλιάς. Ως παιδί κάποια στιγμή τσακώθηκε με τους συμμαθητές του, απαντώντας τους με τη φράση “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό να προσέχετε”».

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται πως η Kate Middleton θαυμάζει τον τρόπο που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους ο πρίγκιπας Edward και η Sophie, Κοντέσσα του Wessex.

Παρά το ότι οι γονείς τους έχουν ενεργούς ρόλους, η 18χρονη Louise Windsor και ο 14χρονος James, μεγάλωσαν χωρίς βασιλικούς τίτλους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο βιβλίο σημειώνεται ότι η Kate εντυπωσιάστηκε από το πώς ο θείος του William και η σύζυγός του κατάφεραν να αναθρέψουν τα παιδιά τους ήρεμα, παρά το ότι βρίσκονταν στην καρδιά των εξελίξεων που αφορούσαν τη βασιλική οικογένεια.

Σε άλλο βιβλίο, που κυκλοφόρησε πέρυσι, με τίτλο “Battle of Brothers” του Robert Lacey επισημαίνεται πως ο William και Kate έχουν μιλήσει στον πρίγκιπα George για το μέλλον του. Το τι ακριβώς του είπαν και το πώς δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά έγινε ξεκάθαρο πως ο στόχος του πρίγκιπα William ως πατέρα είναι να δώσει στα παιδιά του μια φυσιολογική ανατροφή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below