Μπορεί να μην ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο αλλά η σύντριβή του έκανε την καρδιά της Vanessa Bryant χιλιάδες κομμάτια. Μέσα σε μία μέρα έχασε τον σύζυγό της Kobe αλλά και την 13χρονη κόρη της Gianna. Στα 37 της χρόνια βίωσε μια από τις τραγικότερες στιγμές της ζωής της. Μια ζωή που την πέρασε, διακριτικά, στο πλευρό του 41χρονου αθλητή που ήταν πρότυπο αθλητή και πατέρα.

Η Vanessa Bryant, παρά τους 1,9 εκατομμύρια followers στο instagram, διατηρεί χαμηλούς τόνους στη ζωή της και έχει επιλέξει να έχει και τον λογαριασμό της ιδιωτικό.Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στο πλευρό του Kobe Bryant σε όλες τις σημαντικές στιγμές του ενώ συχνά μοιραζόταν στο instagram του στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Ήταν άλλωστε περήφανος για όλες τις γυναίκες της ζωής του.

View this post on Instagram

Me and my baby #popupdisney

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Η Vanessa Cornejo Urbieta, όπως ήταν το όνομά της πριν παντρευτεί τον παλαίμαχο άσο του μπάσκετ, γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1982. Γνωρίστηκαν το 1999 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Όταν γνώρισε τον 21χρονο τότε Kobe εκείνη ήταν μόλις 17. Η πρόταση γάμου ήρθε 6 μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπέγραψαν ποτέ προγαμιαίο συμβόλαιο. Παρόλο που εκείνος ήταν ήδη αστέρας του NBA.

Ο γάμος τους μπόρεσε να αντέξει ακόμα και μετά τις κατηγορίες ενάντια στον αθλητή για βιασμό. Κατηγορήθηκε ότι βίασε μία 19χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο, το 2004. Εκείνος υποστήριξε ότι ήταν κοινή συναινέσει η σεξουαλική συνεύρεση ωστόσο απολογήθηκε που ήταν άπιστος στη γυναίκα του. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν τρεις μήνες αργότερα καθώς η νεαρή που τον κατηγορούσε δεν ήθελε να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη.

Το 2011 η Vanessa κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη “ασυμφωνία χαρακτήρων”. Ωστόσο, το 2013 ανακοίνωσαν την ακύρωση του διαζυγίου και συνέχισαν να είναι μαζί κι αγαπημένοι, μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Μαζί απέκτησαν 4 κόρες. Η Natalia Diamante γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2003, η Gianna Maria Onore τον Μάιου του 2006, η Bianca Bella τον Δεκέμβριο του 2016 και η Capri Cobe τον Ιούνιο του 2019.

“Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω όλα αυτά που μας αξίωσε ο Θεός να έχω εγώ και η οικογένειά μου, τώρα που ένα κεφάλαιο κλείνει ανοίγουν πολλά καινούργια” είχε δηλώσει ο Cobe Βryant το 2015 μετά την επίσημη απόσυρσή του από την ενεργό δράση ως μπασκετμπολίστας. Μια δήλωση που μετά τα τελευταία γεγονότα φέρνει θλίψη.

Η Vanessa και ο Kobe Bryant τον Φεβρουάριο του 2019.