Μπορεί να εντυπωσιαστήκαμε από την εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στο Ηρώδειο, αλλά λίγες μέρες μετά όλοι μιλούν για την καλλονή σύντροφο του γιου της, Έλλη Παπαδιαμάντη. Η οικογένεια παρακολούθησε τα Μπαλέτα Μπεζάρ και η Γιάννα Αγγελοπούλου, έκανε μια statement εμφάνιση επιλέγοντας ένα μάξι φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα και κεντημένο σχέδιο, ένα ρούχο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ως τολμηρή επιλογή αφού είναι αρκετά εκκεντρικό σε σχέση με το κλασσικό στυλ ρούχων που μας έχει συνηθίσει η ίδια.

Δίπλα της καθόταν ο γιος της Παναγιώτης, ο οποίος συνόδευε και την εντυπωσιακή σύντροφό του και μητέρα της κόρης του Ιωάννας, Έλλη Παπαδιαμάντη. Το ζευγάρι βάπτισε το περασμένο Σάββατο την κόρη του και ακολούθησε δεξίωση στην οικία του Θοδωρή και της Γιάννας Αγγελοπούλου, στο Παλαιό Ψυχικό. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 500 και η εγγονή πήρε το όνομα της γιαγιάς της. Το παρών μάλιστα έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

Ο Παναγιώτης και η Έλλη γνωρίστηκαν στα… θρανία. Οι δυο τους φοιτούσαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο όπου και γεννήθηκε μια τρυφερή φιλία και στη συνέχεια ένας μεγάλος έρωτας. Η Έλλη σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά πριν από την αποφοίτησή της είχε αποφασίσει ότι θ’ ασχοληθεί με το κλασικό τραγούδι και κατ’ επέκταση με την κλασική μουσική. Aγαπά την hot yoga και το μπαλέτο και μαζί με τον Παναγιώτη, ζουν μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.