Όλοι αναζητούν τρόπους για να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους όσο παραμένουν στο σπίτι σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού και η Jennifer Lopez δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok, στο οποίο χορεύει όλη της η οικογένεια: ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez με τις κόρες του Natasha και Ella, αλλά και τα δίδυμά της, Max και Emme.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο τους βλέπουμε όλους στη σειρά να κάνουν ακριβώς την ίδια χορογραφία στο τραγούδι «Something New» των Ty Dolla $ign και Wiz Khalifa στον κήπο του σπιτιού τους. Προφανώς, η Lopez με το γνωστό δυναμισμό της εμφανίζεται τελευταία, και πιο φρέσκια από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ. «Όταν ολόκληρη η οικογένεια συμφωνεί σε ένα βίντεο TikTok», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, που εννοείται ότι έχει ήδη γίνει viral.

@jloWhen the whole fam agrees on a TikTok?

♬ Something New feat. Ty Dolla $ign – Wiz Khalifa

«Είναι τόσο δύσκολη περίοδος για όλους. Υπάρχει τόσος πολύς κόσμος που είναι άρρωστος. Απλώς θέλουμε να το περιορίσουμε και να εργαστούμε από το σπίτι. Ακόμη και τα παιδιά μου δουλεύουν από το σπίτι και είναι μόλις 12 ετών! Για μένα, δεν υπάρχει σπουδαιότερη πολυτέλεια από το να περάσω πραγματικό χρόνο με τα παιδιά μου», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle. «Είναι ένα κανονικό κουμπί reset για τόσους πολλούς από εμάς», πρόσθεσε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below