Την καθιερωμένη συνήθειά τους συνέχισαν και φέτος η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, αναφορικά με τα γενέθλια των παιδιών τους.

Το ζευγάρι κάθε χρόνο δημοσιεύει μία νέα φωτογραφία του παιδιού που έχει γενέθλια, την οποία συνήθως έχει τραβήξει η Kate Middleton, και μας δείχνει το πόσο έχει μεγαλώσει.

Στις 22 Ιουλίου ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού γιορτάζει τα γενέθλιά του και με την τελευταία του φωτογραφία βλέπουμε πόσο έχει αλλάξει. Ο πρίγκιπας George έγινε σήμερα 9 ετών και οι γονείς του υπερήφανοι μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο με το νεαρό αγόρι να χαμογελά πλατιά.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπώς της οικογένειας στη Βρετανία νωρίτερα τον Ιούλιο. Σε αυτή βλέπουμε τον πρίγκιπα George – που όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά του- να φορά ένα γαλάζιο μπλουζάκι τύπου Polo.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μία νέα φωτογραφία του πρίγκιπα George με αφορμή τα ένατα γενέθλιά του», έγραφε η λεζάντα.

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί πορτραίτα του πρίγκιπα George σε όλα του τα γενέθλια μέχρι στιγμής. Όταν έγινε ενός είδαμε ένα όμορφο σετ φωτογραφιών της οικογένειας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Πέρυσι, η Kate Middleton ανήρτησε μία φωτογραφία που έχει τραβηξει με την κάμερά της και στην οποία βλέπουμε τον πρίγκιπα George να κάθεται στο καπό του αγαπημένου αυτοκινήτου της βασίλισσας. Σε αυτή τη φωτογραφία το αγόρι χαμογελά και φορά ένα μπλε polo T-shirt με πορτοκαλί ρίγες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below