Αν μη τι άλλο -εξαιρώντας φυσικά τη Meghan Markle- πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών. Η Scarlett Johansson από χθες είναι η μοναδική ηθοποιός στα φετινά Oscars με δύο υποψηφιότητες στις κατηγορίες Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου για τις ταινίες «Ιστορία Γάμου» και «Jojo Rabbit» αντίστοιχα.

Τη συγκυρία είπε να εκμεταλλευθεί η Marvel για να κυκλοφορήσει νέο υλικό από την επερχόμενη ταινία Black Widow, στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η 36χρονη ηθοποιός.

Αυτήν τη φορά ο χαμαιλέων Johansson καλείται να υποδυθεί την «κακιά» που έχει την ικανότητα να μπορεί να μιμείται τέλεια τις φυσικές κινήσεις οποιουδήποτε, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να παλέψει όσο καλά μπορεί ο εκάστοτε αντίπαλός της. Το «ταλέντο» της αυτό υπαινίσσεται στο ιδιότυπο teaser trailer, και συγκεκριμένα στην τελευταία σκηνή όπου Black Widow και Taskmaster παλεύουν μέσα στη νύχτα με πανομοιότυπες κινήσεις.

Στο μεταξύ, στην ίδια ταινία παίζει και η φετινή υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου Florence Pugh, όπως και η ήδη «οσκαρούχα» Rachel Weisz. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου.