Άσχετα από το αν το κάνει εσκεμμένα ή όχι -υποψιαζόμαστε πως δε δίνει δεκάρα- το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Brad Pitt απασχολεί πάρα πολύ τα ΜΜΕ είτε για την εμφάνισή του είτε για το φημολογούμενό του αμόρε που από κάποιους φανς του έχει σχολιαστεί ως κατώτερο των προσδοκιών τους. Αν εξαιρέσουμε ότι οι ερωτικές του επιλογές δεν αφορούν κανέναν, πόσω μάλλον η ποιότητα αυτών, εμείς ανησυχούμε για την…. κόμη του.

Για να μην παρεξηγηθούμε, είναι αδύνατον να μη μας αρέσει όπως κι αν είναι, απλώς παρατηρήσαμε ότι πειραματίζεται από πολύ έως καθόλου με αυτήν. Δηλαδή από τη μία εμφανίζεται εντελώς απεριποίητος γιατί είναι ένας απλός άνθρωπος ή από την άλλη μπαίνει στη διαδικασία να τα βάψει και να τα ισιώσει, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο που δημιουργήθηκε και κυκλοφορεί για φιλανθρωπικό σκοπό.


Και τελικά, οι φανς του συμφωνούν μαζί μας, ότι δηλαδή είναι πάλι σε μία φάση που η ψυχολογία του βγαίνει στα… μαλλιά του.
Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Θυμίζουμε στο μεταξύ, ότι τα μαλλιά του έχουν δικό τους προσωπικό λογαριασμό (φτιαγμένο από trol προφανώς) στο twitter από το 2012! Πάντως, όπως μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν δεν είναι σίγουρα. Περιμένουμε εξελίξεις φίλε Brad!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below