Η είδηση ​​ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα πυροδότησε τη δημιουργία ξεκαρδιστικών memes στο Twitter.

Εν μέσω εικασιών σχετικά με το τι θα έρθει στη συνέχεια για το ζευγάρι, το Twitter εξερράγη με τους χρήστες να ισχυρίζονται ότι η Δούκισσα θα παίξει η ίδια στους επερχόμενους κύκλους του The Crown.

Θυμίζουμε ότι η σειρά του Netflix μεταφέρει τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘από τις δεκαετίες του ’40 έως τη σύγχρονη εποχή, με όλο το σκάνδαλο, το δράμα και τα κυριότερα σημεία της μοναρχίας στη μικρή οθόνη.

Οι χρήστες του Twitter επεσήμαναν ότι με το ιστορικό της καριέρας της ως ηθοποιός – έχοντας πρωταγωνιστήσει στο Suits – θα μπορούσε να παίξει τον εαυτό της στο The Crown.

Παρά τους ισχυρισμούς των fans, ένας από τους παραγωγούς του The Crown δήλωσε ότι είναι απίθανο η σειρά να συμπεριλάβει στην πλοκή της την απόφαση των Meghan και Harry να παραιτηθούν, καθώς λογικά έως τότε θα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Η Suzanne Mackie είπε στο PA: «Για να είμαι ειλικρινής, όποια κι αν είναι η πορεία του The Crown, αμφιβάλλω ότι θα πάμε μέχρι σήμερα.”

Το The Crown διανύει την τρίτη του σεζόν και αφηγείται την κυριαρχία της Βασίλισσας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών 1960-70.

Η Olivia Colman ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ οι Helena Bonham Carter και Tobias Menzes υποδύονται τους Princess Margaret και Πρίγκιπα Φίλιππο αντίστοιχα. Η επερχόμενη σεζόν του The Crown, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, θα εξιστορήσει τον έρωτα του Πρίγκιπα Καρόλου και της νυν συζύγου του Καμίλλα. Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Πριγκίπισσας Diana είναι η Emma Corrin.

Δείτε τα πιο ξεκαρδιστικά memes που «κυκλοφορούν» στο Twitter.

https://twitter.com/ShannonZKiller/status/1214987554463911936

https://twitter.com/gienerys/status/1215114463579271169

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο και από το ελληνικό twitter – είναι 2ο στις τάσεις στην Ελλάδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below