Ο τέταρτος κύκλος του Master Chef μας έχει δείξει ότι πολλά πράγματα είναι διαφορετικά για τους διαγωνιζόμενους έτσι ώστε οι “καλά διαβασμένοι” των τριών προηγούμενων ετών να μην τα βρουν εύκολα. Αυτό που όμως δεν έχει αλλάξει ούτε φέτος είναι η χημεία των τριών κριτών του παιχνιδιού. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο πιο σταθερός λόγος για να μένουμε συντονισμένες, καθημερινά πια, στη συχνότητα του Star. Το ταλέντο, το χιούμορ, η γοητεία και οι πολύ εύστοχες ατάκες και παρατηρήσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τους έχουν κάνει να έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και να ανυπομονούμε για το κάθε επεισόδιο.

Στα highlight της φετινής χρονιάς -παρόλο που είμαστε μόλις στο 13ο επεισόδιο- θα είναι σίγουρα και η στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης a.k.a  Έλληνας Mr Grey δείχνει τη νέα δοκιμασία στους παίκτες. Θα δανειστούμε την ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά και θα πούμε ότι ήταν “η στιγμή που όλοι περιμέναμε” και αυτό επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα. Το twitter πήρε φωτιά από το πρώτο λεπτό που ο σεφ έβγαλε το σακάκι του.

Στη συνέχεια φόρεσε μαι μάσκα έτσι ώστε να μεριδοποιήσει ένα κοτόπουλο, μια διαδικασία που υποτίθεται ότι θα ακολουθούσαν και οι διαγωνιζόμενοι αλλά ευτυχώς για εκείνους αποδείχθηκε ένα αστείο. Ένα “αστείο” που όμως οι χρήστες του twitter πήραν πολύ σοβαρά αφού δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τον Πάνο Ιωαννίδη και να τον συγκρίνουν με τον Cristian Grey της ταινίας “Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι”. Στάθηκε επάξια απέναντι σε όσους τον ταύτισαν με τον ρόλο που υποδύεται στην ταινία ο Jamie Dornan.

Αν και άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ διακριτικός στην προσωπική του ζωή, η αλήθεια είναι ότι είχε πάντα πέραση στο γυναικείο κοινό και γίνεται χαμός από κολακευτικά σχόλια στα social media. Τα χθεσινά όμως, μερικά από τα οποία συγκεντρώσαμε παρακάτω, ήταν hot!