Το Instagram αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης, γι’αυτό το λόγο πολλοί καλλιτέχνες προσπαθούν να οξύνουν συνεχώς τη δημιουργικότητα όσων τους ακολουθούν, προσφέροντας challenges που θα τους κρατήσουν απασχολημένους και σε δημιουργική εγρήγορση.

Από χειροποίητα kit για τη δημιουργία των δικών σου κοσμημάτων μέχρι βιβλία ζωγραφικής, γνωστές επωνυμίες έχουν βάλει στόχο να απελευθερώσεις την καλλιτέχνιδα που κρύβεις μέσα σου.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τα 4 πιο δημιουργικά challenges που σου προτείνουν τρόπους να περάσεις την ημέρα σου.

Iris Apfel:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το fashion icon και η βασίλισσα του mix & match, Iris Apfel είναι γνωστή για την αληθινή και εκλεκτική αισθητική της. Καθώς ο κόσμος αναζητά τρόπους να γίνει πιο δημιουργικός, η Apfel κυκλοφόρησε ένα βιβλίο ζωγραφικής, με τίτλο “Iris: The Coloring Book” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Τέξας, όπου υπήρξε καλεσμένη – καθηγήτρια για κάποιο χρονικό διάστημα.

Roxanne Assoulin:

Η Roxanne Assoulin κυκλοφόρησε ένα DIY  kit με χάντρες, ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου κοσμήματα. Είναι βασικά σαν τα κοσμήματα από χάντρες που έκανες όταν ήσουν παιδί – αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο κομψά.

Hill House:

Η Hill House κυκλοφόρησε ένα ψηφιακό βιβλίο ζωγραφικής με quotes, σκετσάκια και έμπνευση για διακόσμηση σπιτιού.

Fashionphile:

Το Fashionphile προσφέρει ένα δωρεάν DIY kit κατασκευής μάσκας και επειδή πολύ συχνά βγαίνει sold out σού δίνει τις κατάλληλες οδηγίες για να ράψεις τη δική σου.