Δεν είναι ασυνήθιστο για τις διασημότητες να κρατούν μια clutch bag στο κόκκινο χαλί – προσφέρει την ευκαιρία να μεταφέρoυν μερικά μικρά πράγματα σε μια εκδήλωση, ίσως ένα κραγιόν, γυαλιά μυωπίας ή ακόμη και μια ομιλία. Όμως, ενώ οι τσάντες στο κόκκινο χαλί δεν αποτελούν γενικά προτεραιότητα, και συχνά εξαφανίζονται όταν έρθει η ώρα να τραβηχτούν οι φωτογραφίες, στα 93α Ετήσια Βραβεία Όσκαρ, μερικες από τις παρευρισκόμενες επέλεξαν να κάνουν το clutch bag τους το κέντρο της προσοχής. Οι νέες εκδοχές τους ήταν ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να γιορτάσουν την επιστροφή στο κόκκινο χαλι και μια υπενθύμιση για το τι μπορεί να κάνει ένα ντύσιμο λιγότερο σοβαρό και πιο διασκεδαστικό.

Και ενώ μερικές από τις βραδινές επιλογές μόδας των σταρ έρχονταν κατευθείαν από τις πασαρέλες, κάποιες από τις τσάντες που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί μπορούν να αγοραστούν τώρα – για τις δικές σου μελλοντικές, εορταστικές εμφανίσεις (λέμε τώρα). Δες παρακάτω, πώς οι διασημότητες έκαναν ένα fashion statement με τις επιλογές τους.

Getty Images

H μουσικός Celeste Waite φορούσε Gucci από πάνω μέχρι κάτω για τη φετινή τελετή απονομής, με ένα clutch σε σχήμα καρδιάς απευθείας από τη συλλογής Aria που πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου.

 

Getty Images

Η ηθοποιός Angela Bassett επέλεξε να περπατήσει στο χαλί με ένα παιχνιδιάρικο clutch της Judith Leiber. Τα λαμπερά κόκκινα χείλη ταίριαζαν τέλεια με τα απαλά ροζ νύχια και τα ροζ κοσμήματά της.

 

Getty Images

Η σεναριογράφος Erica Rivinoja, επέλεξε ένα clutch Edie Parker για το κόκκινο χαλί. Η τσάντα σε σχήμα γαρίδας ξεχώριζε με φόντο το φόρεμά της σε ματζέντα απόχρωση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below