Η εξοικονόμηση χρημάτων για να αποκτήσει κανείς κομμάτια σχεδιαστών μπορεί να είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία, ειδικά αν προσπαθείτε να επιβιώσετε την ίδια στιγμή. Αλλά τι θα λέγατε αν σας πούμε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο fashion label στο οποίο αξίζει να επενδύσετε;

Σύμφωνα με έρευνα του Lyst και του The Business ΟF Fashion, η πιο hot ετικέτα μόδας αυτή τη στιγμή, είναι η Gucci. Η έρευνα βασίστηκε στα ποσοστά αναζήτησης αλλά και αφοσίωσης για το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο και περιλάμβανε 12.000 μάρκες.

Ξέρουμε ότι θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω για να γίνετε βέβαια μέλος του Gucci crew, αλλά η δημοτικότητα του brand ίσως να έχει καίρια σημασία και για την μεταπώληση των κομματιών.

Για την ακρίβεια, τα slides GG Bloom της Gucci ήταν το κορυφαίο προϊόν της λίστας του Lyst κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, χτυπώντας κομμάτια όπως η Chloe ‘Nile’ τσάντα και τα Givenchy trainers.

Aντί να συνεχίζουμε να μιλάμε όμως γιατί να μη ρίξουμε μια ματιά στα αγαπημένα μας Gucci κομμάτια αυτή τη στιγμή; (Αν μη τι άλλο αυτό δεν κοστίζει κάτι).

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below